Ohjeet ja vinkit palvelun käyttöön

Huomaathan, että palvelu on beta-vaiheessa, eli kehitämme sitä vielä palautteen perusteella. Kiitos kärsivällisyydestä.

Voit tehdä muutoksia omaan profiiliisi, menemällä sille sivulle ja klikkaamalla Muokkaa-nappia ylävalikosta.

Kenelle palvelu on suunnattu?

Palvelu on suunnattu Tampereen alueella olevilla osaajille. Film Tampere haluaa olla mahdollistamassa alueen liiketoimintaa ja tämän palvelun avulla kerromme helposti esimerkiksi ulkomaisille tuotannoille, että minkälaista osaamista ja palveluita alueeltamme löytyy.

Palvelun kielenä on isoilta osin englanti, jotta myös kansainväliset käyttäjät hyötyvät palvelusta. Tavoitteena on edistää osaajien työllistymistä niin kotimaisiin kuin ulkomaisiin tuotantoihin.

Kun täytät omia tietojasi

On hyvä muistaa, että palvelun loppukäyttäjinä ovat henkilöt jotka etsivät osaajia tuontantoihin. Kaikki oleellinen tieto on siis hyvä kertoma omassa profiilissa. Kerro rohkeasti missä tuotannoissa olet ollut mukana ja minkälaista erikoisosaamista sinulta löytyy. Jos olet esimerkiksi kuvaaja, kannattaa profiilissa mainita minkälaista kalustoa osaat käyttää tai minkälaista kalustoa sinulta esimerkiksi löytyy itseltäsi. Markkinoi siis rohkeasti osaamistasi.

Lisää henkilö

Täältä voit lisätä yksittäisiä osaajia ja heidän profiileitaan palveluun.

Tärkeimmät kohdat, jotka kannattaa täyttää huolellisesti ovat:

  1. Osaaminen.
    Valitse KNOW-HOW listalta vain ne osaamisalueet joita koet osaavasi.
  2. √Ąl√§ valitse Services kohdasta mit√§√§n, jos teet profiilia
  3. Profiilikuva
    Lisää itsestäsi valokuva palveluun. Parhaiten toimii neliön muotoiset kuvat. Esimerkiksi Twitter tai LinkedIn -profiilikuva on yleensä neliö.

Lisää palvelu

Täältä voi lisätä palveluntarjoajia. Jos sinulla on siis esimerkiksi catering-alan yritys, lisää se tänne. Tai jos teidän kautta saa kokonaisen ryhmän valaistukseen kaikkine välineineen, niin lisää se tänne palveluihin.

Jos olet yksittäinen henkilö, joka tarjoaa osaamistaan puvustukseen, lisää tietosi silloin Crew-kohtaan ja valitse siellä sopiva kategoria.

 

Your current shadow instance is ""Staging shadow for client"". Exit