Muusatuotannot Oy

We are a small creative film company founded in 2021. We specialize in shooting dance, circus and other performing arts. We are passionate about multidisciplinary artistic collaboration, so don’t hesitate to contact us and let’s get inspired together!

Olemme pieni luova tuotantoyhtiö, joka on perustettu vuonna 2021. Erikoisalaamme on tanssin, sirkuksen ja muiden esittävien taiteiden kuvaaminen. Olemme intohimoisia monitaiteellisista yhteistöistä, joten ota rohkeasti yhteyttä ja inspiroidutaan yhdessä!

Akun Tehdas

Tapahtumajärjestäjinä toteutamme kaikenkokoiset sisä- ja ulkotapahtumat niin yksityisjuhlista ja pikkujouluista festareihin kuin Suomen suurimpiin yleisötapahtumiin. Meille ei ole vierasta myöskään tapahtumien kokonaisvaltainen suunnittelu.

Tehtaan kautta saat myös erilaiset tv-tuotannot, ohjelmamyynnit, promootiopalvelut, koulutukset sekä graafiset palvelut. Tehtaalta löytyy kolme äänitysstudiota sekä tilat erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen.

Vuodesta 2003 Tampereen kupeessa kasvanut Akun Tehdas on monipuolinen osaamiskeskittym√§ ja lukuisten yritysten koti. Tehtaalta l√∂ytyy siis kaikki mit√§ tapahtumaasi tarvitset ‚Äď yksityisjuhlista Suomen suurimpiin yleis√∂tapahtumiin, pikkujouluista festareihin, sis√§lle ja ulos.

Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä. Siitä se onnistunut tapahtuma alkaa.